tisdag 5 januari 2016

Kort - Jukort 2105

Jag var sen som vanligt (satte mig kvällen innan de skulle skickas) med mina egentillverkade julkort den här julen och fick därför göra det enkelt för mig.
 
 
 
 
Jag använde samma färg på kortbasen till samtliga kort och sen mönsterpapper på det. Här räckte inte ett utan jag fick använda mig av två snarlika för att få ihop sex kort.

 
 
Motiven på kortet är bilder från ett klippark. Betydligt snabbare alternativ än att stämpla och färglägga för hand.
 

 
 
Sen dekorerade jag med glittertejp jag fått av en snäll vän och till det la jag till olika utstansade motiv och lite bling i form av glittriga stenar och glitterlim.
 

 
 
Alla korten går i samma stil men inget blev likadant som något annat.
 

 
 
Julkorten kom iväg tid trots tidspressen. Det gjorde dock inte övriga kort som jag beställde färdiga eftersom jag fick felleverans och fick beställa på nytt. Jag kan ändå tycka att om man skickar julkorten flera dagar innan julafton ska de komma fram tidigare än dagen innan nyårsafton ;-(
 

 
 
I år är planen att sätta igång med julkorten betydligt tidigare än sista kvällen innan de ska skickas. Å andra sidan har jag många planer på saker jag vill göra samtidigt som jag ska börja jobba igen efter föräldraledigheten så vi får väl se hur jag lyckas.

God fortsättning på det nya året och
Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar