söndag 21 september 2014

Dekorerat tunnband

Idag tänker jag visa ett minsann annorlunda pyssel jag pysslade med igår och som jag aldrig gjort tidigare. Min äldsta dotter har börjat på rytmisk gymnastik och vi har därför fått köpa ett tunnband (rockring) till henne.
 
 
 
 
 
Tunnbandet köpte vi i en leksaksaffär och det innehöll sand och grus som min man tömde ur. Det är lite mindre än vad rockringar brukar vara för det skulle nå dottern till höften så de vi hade hemma sen förut var för stora. Hur det såg ut när vi köpte det kan man se på fotot ovan. Blått, rött och vitt.
 
 

 
 
För att greppet ska bli bättre ska man tejpa ringen runt om och det finns specialtejp i olika färger och glittriga nyanser att köpa. Jag var in på den lokala kontorsbutiken för att se om de hade någon självhäftande plast i några roliga färger som jag skulle kunna använda men det fanns bara vanlig genomskinlig. Eftersom jag hamstrar pysselmaterial av alla de slag och har gjort så så länge jag minns, så hade jag två rullar med självhäftande hologramfolie i mina gömmor. Dessa klippte jag remsor av och snurrade runt ringen. Jag använde också svart eltejp mellan fälten.
 
 

 
 
Som avslutning har jag sen använt vanlig tejp och tejpat runt hela ringen för att den inte ska slitas så fort. Om Smôla  fortsätter att tycka att gymnastiken är rolig antar jag att det inte är det sista tunnbandet jag dekorerat och tejpat. Jag fick klart godkänt av henne denna gång i alla fall =)
 
 
Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar