torsdag 19 juni 2014

Chokladkort till fröknar

Det var länge sen det fanns några livstecken här i bloggen och det har berott på en lång period när jag inte har mått så bra på grund av ett litet knyte som växer i min mage. Jag har haft fullt upp med att klara av heltidsjobb och att ta hand om mina två andra barn så bloggen har jag inte haft ork över till. Lite pyssel då och då har det ändå blivit och jag ska försöka lägga upp lite bilder i efterhand på sådant jag gjort. Idag tänker jag bjuda på några chokladkort jag gjorde för bara ett  par kvällar sen. Det är egentligen  inte bara mitt verk utan min dotter Smôla har hjälp till också, framför allt genom att färglägga stämpelmotiven.
 
 
 
 
 
 
Chokladkorten gav hon sina fröknar på dagis igår när hon skulle sluta där. Idag har vi första semester-/sommarlovsdagen och i höst väntar förskoleklassen för henne så det var dags att säga hej då till fröknarna.
 

 
 
Vi hade gjort sex kort eftersom de är sex ordinarie fröknar på dagiset, men tydligen har jag missat att fota ett av dem så jag har bara fem att visa upp. Det var första gången jag gjorde chokladkort men det var ganska snabbt gjort och inte alls svårt så det kan nog hända att det blir fler i framtiden.
 
 
Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar